lørdag den 5. maj 2012

Julegaven

Sidste weekend var Henrik og jeg i København for at se Chess. Henrik havde givet mig musicalbilletterne i julegave, og vi så frem til forestillingen. Desværre blev vi ret skuffede over opsætningen.

Musikken var så høj, at vocalerne nærmest druknede, og det var temmelig svært at høre, hvad der blev sunget, og det gør det en anelse svært at følge med i en musical. Det var rigtig ærgerligt.
Heldigvis havde vi også booket et ophold på Copenhagen Island på Kalvebod Brygge, så der var da lidt mere "kød" på weekenden og turen til København. Sikke et skønt hotel med en rigtig dejlig beliggenhed.

Vores indbydende værelse
Det er aldrig let at tage et godt billede af hotelværelser i ny stil

Udsigten fra vores balkon - det trekantede glasparti er hotellets restaurant


Vi spiste middagen med udsigt over Københavns Havn og ind til det centrale København.


Der var dog et par missere fra hotellets side. F.eks skulle vi ved ankomsten have en flaske boblevand, men alt hvad der var til os, var to glas i en spand med vand (vel smeltet isterninger) udenfor døren - ingen flaske. Vi rykkede efter flasken et par gange, men hotellet var løbet tør for boblevand, så vi fik i stedet fri mini bar. Det er nu ikke så farligt at give os, men vi delte da den flaske boblevand, som var i køleskabet og nød et dejlig varmt karbad.


Søndag formiddag gik vi en tur langs Holmens Kanal og nød foråret, inden vi atter vendte hjem til hverdagen - og ikke mindst Silas. Nu er vi så igang med Bededagsferien, og nu har vi vist fået turet så meget rundt, at vi ikke orker, at tage ud at slappe af med campingvognen.

2 kommentarer:

  1. Det var da en faktsitisk julegave! Hotellet ser virkelig lækkert og nyt ud og det lyder til at i havde en dejlig tur trods alt :)

    SvarSlet
  2. Helt faktsitisk. Fed julegave. Skal vi bytte for en papfigur?

    SvarSlet