Jeg har oplevet at en del faktisk går rundt og tror, at kasser fra Aarstiderne kun kan indeholde små bitte økologiske æbler og pærer. Hvis ikke det er den opfattelse de har, så er det ofte, at kasserne indeholder en masse sære grøntsager, som ingen normale hverdagskokke har fantasi til at anvende i deres madlavning. Begge udsagn kan der også været noget om, men Aarstiderne er bare så meget mere. Især måltidskasserne.
Vi bestiller fra tid til anden måltidskasser. Det er en kasse indeholdende alle ingredienserne til mellem 3-5 måltider (alt efter hvilken kassetype man bestiller). Man kan vælge mellem forskellige kasser. Vi vælger typisk "Kvikkassen", fordi vi ikke gider at stå og lave mad i timevis. I denne kasse tager retterne typisk mellem 20-40 minutter at lave. Men også "den grønne kasse" og "livretter" finder vi interessante. Vi bestiller fra gang til gang og vælger så ud fra hvilken "menu", der tiltaler os mest. For der er nemlig heller ikke sådan, som flere tror, at man skal abonnere på nogle bestemte kasser, så man er pisket til at modtage en kasse hver eller hver anden uge.
I denne uge har vi ikke bestilt en kasse, men det havde vi i sidste uge. Så tirsdag formiddag kom buddet og stillede denne leverance foran vores hoveddør.
Sådan ser pakningen ud |
Kødet er pakket i flamingokasse med knust is, så det holder sig koldt, hvis man ikke lige er hjemme til at tage kassen ind.
Kød er på køl i flamingokasse med knust is |
Grøntsager og øvrigt tilbebehør er pakket i trækassen, hvor opskrifterne også ligger i.
Så er det ellers bare at komme igang med madlavningen.
Kvikkassen indeholdte i sidste uge følgende:
Pitabrød med falaffel-frikadeller
Stegte fladfiskefiletter med blomkålssalat og kartofler
Stegte koteletter med ris og tomatsalsa
Indholdet af ikke kølevarer |
Hvis du ikke har prøvet en kasse, så synes jeg, at du skulle prøve det
Ingen kommentarer:
Send en kommentar