tirsdag den 12. april 2011

Forårsweekend

Sikke en dejlig weekend vi har haft. Heldigvis havde vi ikke sådan de store planer, men skulle være hjemme det meste af weekenden.

Silas på havetraktoren

Det var rigtig forårsagtigt, og plænetraktoren fik sæsonens første tur. Tobias var også et smut hjemme i weekenden og ville gerne gå til hånde med nogle af de mange småprojekter. Sådan en stakkels efterskoleelev vil altid gerne tjene lidt ekstra lommepenge. Og det er faktisk rigtig hyggeligt at gå og lave små projekter sammen med ham.

Tobias fikser hegnet
Silas "hjælper" med gravearbejdet

Der er jo altid et hav af ting, som man kan lave, når man er husejer, og denne weekend var jo en ren nydelse at gå udenfor i. Og som man kan se i dette lille blogindlæg, så var det også dejligt at lufte kameraet.




Diva i fuld firspring


Ninja vil bare gerne løbe agility
Nu er forårsvejret åbenbart forbi i denne omgang. I dag har jeg trænet mit kørekort til hund-hold i et fælt stormvejr. Skærende kontrast til de lækre vejr, som de foregående tre fridage bød på, men mon ikke det gode vejr vender tilbage?!

2 kommentarer:

  1. Hold kæft hvor er Silas sød på den havetraktor

    SvarSlet
  2. Nøj der var store øjne her, da Lucas så havetraktoren. MOAR hvorfor har vi ikke sådan en ? Må jeg godt ønske mig en til fødselsdag?

    Åhhh suuk! Vi har altså bare en helt almindelig have med 1100 m2 grund, så et eller andet sted er der virkelig ikke grund til at have en havetraktor. Men hold da op hvor vil han gerne...

    SvarSlet